مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ترس از تغيير شغل يكي از ترس‌هاي رايج در ميان كارمندان است. شايد با خودتان فكر كنيد كه اين شغل را با زحمت زيادي به دست آورده‌ايد و نبايد به‌راحتي آن را از دست بدهيد. يا شايد به توانايي‌هاي خودتان شك داشته باشيد. گاهي اوقات نيز صرفاً به محيطي كه در آن كار كرده‌ايم عادت مي‌كنيم. اما به يك مسئله توجه داشته باشيد؛ آن هم اينكه تغيير شغل مي‌تواند به معناي پيشرفت زندگي ما باشد. و متأسفانه ترس از تغيير شغل در حال خراب كردن آينده‌اي است كه مي‌توانيم داشته باشيم. پس براي ايجاد تغيير بايد حركت كنيد و حتي از متخصصين كمك بگيريد. براي دريافت خدمات مشاوره شغلي كليك كنيد.

منبع: ترس از تغيير شغل

ترس از تغيير شغل

تغيير شغل براي هر كسي كار آساني نيست و احتمال بروز ترس از اين تغيير بسيار زياد است. جالب آن كه خود فرد چندان متوجه اين ترس خود نشده و مدت زيادي در شغلي نافرجام مي‌ماند. در حالي كه فرصت هاي بهتري براي او وجود دارد و او تنها به خاطر ترس از دست دادن جايگاه اش در شغل فعلي خود مي‌ماند. براي آشنايي با زمان مناسب براي تغيير شغل كليك كنيد.

علل ترس از تغيير شغل

هركدام از ما باتوجه‌به شرايط، باورها و ويژگي‌هاي شخصيتي كه داريم ممكن است از بودن در يك محيط كاري لذت ببريم يا به فكر تغيير شغل باشيم. اگر شما هم اين روزها به تغيير محيط كارتان فكر مي‌كنيد اما از آن مي‌ترسيد در اولين قدم بايد دلايل ترس خود را پيدا كنيد. يافتن دليل به شما كمك مي‌كند تا راهكار مناسبي نيز پيدا كنيد. از جمله دلايل مهم براي ترس از تغيير شغل به شرح زير است.

1- پيدانكردن شغل جديد

حتي اگر در محيط كاري‌تان خسته و فرسوده شده باشيد ترس از پيدانكردن شغل جديد، باعث مي‌شود به فكر تغيير شرايط نباشيد. پس با خود مي‌گوييم “اگر كار خوبي پيدا نكنم چي؟”، در اين صورت شما ممكن است كار و درآمد فعليتان را از دست بدهيد و شغل مناسبي نيز پيدا نكنيد. اين شرايط مي‌تواند ادامه زندگي را براي ما سخت كند. به همين خاطر خيلي از ما، از تغيير دادن شغل مان مي‌ترسيم.

2- ازدست‌دادن جايگاه و موقعيت

دومين دليل ترس از تغيير شغل اين است كه موقعيت خود را از دست بدهيد. پس با خود مي‌گوييم “اگر كاري كه پيدا مي‌كنيم از شغل فعلي‌مان جايگاه پايين‌تري داشته باشد چه؟” اين سؤال باعث مي‌شود كه خيلي از ما و به‌خصوص كساني كه جايگاه مهمي در محيط كارشان دارند حتي با وجود نارضايتي‌ها به كارشان در همان محيط ادامه بدهند. پيشنهاد مي‌كنيم كه حتما مقاله فرسودگي شغلي را بخوانيد.

3- قبول نشدن در مصاحبه‌هاي شغلي

اگر شما هم از آن دسته افرادي هستيد كه از قضاوت شدن مي‌ترسند احتمالاً دوست نداريد محيط كاري‌تان را عوض كنيد. ترس از مصاحبه و ارزيابي شدن يكي از دلايل مهم ترس از تغيير شغل است. معمولاً كساني كه اعتمادبه‌نفس پاييني دارند فكر مي‌كنند كه احتمالاً در مصاحبه‌هاي شغلي شكست مي‌خورند. و به همين خاطر به‌طوركلي تمايلي براي امتحان كردن اين موقعيت‌ها نخواهند داشت.

4- ترس از تغيير

بسياري از ما از اينكه برنامه روزمره زندگي‌مان تغيير كند يا اين كه مجبور باشيم يك مهارت جديد ياد بگيريم مي‌ترسيم. زيرا در چنين شرايطي ريتم زندگي شما تغيير خواهد كرد. اين در حالي است كه معمولا ترجيح مي‌دهيم با الگوهاي آشناتر زندگي كنيم. در حقيقت تغيير هميشه با مقداري استرس همراه است. و خيلي از ما دوست نداريم كه خودمان را درگير اين استرس كنيم.

5- ترس از كامل نبودن

شايد شما هم از آن دسته كساني باشيد كه دل‌شان مي‌خواهد محيط كاري‌شان را تغيير بدهند، اما به توانايي‌هاي خود ايمان ندارند. اين شخصيت‌ها فكر مي‌كنند كه قطعاً همه مهارت‌هاي لازم براي گرفتن شغل جديد را ندارند. و همين باعث مي‌شود كه برخلاف استعدادهاي شان به سراغ تغيير شرايط نروند. براي انجام استعداديابي شغلي كليك كنيد.

راه‌كارهايي براي غلبه بر ترس از تغيير شغل

بالابردن اعتمادبه‌نفس

يكي از دلايلي كه باعث مي‌شود شما به دنبال تغيير شغل‌تان نباشيد بي‌اعتمادي به توانايي‌هاي‌تان است. پس اولين قدم براي مبارزه با ترس از تغيير شغل اين است كه از درون به خودتان كمك كنيد. سعي كنيد فهرستي از مهارت‌ها و توانايي‌هاي‌تان تهيه كنيد. باور كنيد كه شما توانايي لازم براي انجام شغل مورد نظرتان را داريد.

يكي از موضوعاتي كه مي‌تواند اعتمادبه‌نفس شما را از بين ببرد اين است كه شركت‌هاي مختلف به درخواست شما جوابي ندهند. بسياري از ما در اين موقعيت فكر مي‌كنيم كه شايستگي لازم را نداريم. اما اين نكته را به‌خاطر داشته باشيد كه يك مجموعه مي‌تواند دلايل مختلفي براي استخدام نكردن شما يا هركس ديگر داشته باشد. و اين هميشه به معناي ناتوان بودن شما نيست.

كمال‌گرا نباشيد

نبايد براي حضور در يك موقعيت شغلي جديد، كامل‌ترين و داناترين فرد باشيد. بلكه بايد بپذيريد كه هر كس يك سري نقاط قوت و ضعف دارد. كمال‌گرايي باعث مي‌شود كه شما هيچ‌وقت خودتان را آماده يك موقعيت شغلي ندانيد. زيرا هميشه احساس ناكافي بودن مي‌كنيد. در همين حال برخي افراد حتي اگر مهارت و توانمندي‌ پايين‌تري نسبت به شما داشته باشند، به دليل شناخت واقعي از توانمندي‌هاي خود مي‌توانند به همان موقعيت شغلي دست پيدا كنند.

يكي ديگر از مشكلات كمال‌گرايي اين است كه شما به دنبال بهترين موقعيت براي تغيير شغل‌تان باشيد. اين افراد به‌قدري دنبال بهترين شرايط مي‌گردند كه گزينه‌هاي موجود را نيز از دست مي‌دهند. پس همان‌طور كه گفتيم بهتر است بپذيريد كه همه چيز در دنيا خوبي و بدي را در كنار هم دارد.

غلبه بر ترس از موفقيت

شايد دليل شما براي ترس از تغيير شغل اين است كه فكر مي‌كنيد در اين مسير موفق نخواهيد شد. ترس از موفقيت يكي از نگراني‌هاي رايج در ميان مردم است. بااين‌حال اگر به دنبال پيشرفت و شرايط بهتر هستيد بايد با اين ترس كنار بياييد. براي اين كار احتمال موفقيت و شكست خود را در دو ستون مختلف روي كاغذ بنويسيد. و با خودتان بررسي كنيد كه آيا واقعاً قرار است در اين مسير شكست بخوريد؟ با استفاده از اين روش شما مي‌توانيد تصميم واقع‌بينانه‌تري بگيريد.

غلبه بر ترس از حضور در مصاحبه شغلي

كساني كه ترس از حضور در مصاحبه‌هاي شغلي دارند بهتر است با ترسشان مواجه شوند و بر آن غلبه كنند. ممكن است در چند مصاحبه شغلي اول نتوانيد بهترين عملكرد خودتان را نشان دهيد، اما همين مواجه شدن با ترس به شما براي حل كردن اين ترس كمك مي‌كند. يكي ديگر از كارهايي كه مي‌توانيد انجام بدهيد اين است كه در خانه شرايط مصاحبه را با خودتان تمرين كنيد. بااين‌حال اگر فكر مي‌كنيد اضطراب شما قابل‌كنترل نيست بهتر است در اين زمينه از يك مشاور متخصص كمك بگيريد.

نگران پيداكردن شغل جديد نباشيد

برخي افراد به دليل عدم اطمينان از يافتن شغل جديد، ترس از تغيير شغلشان دارند. اگر شما فردي باشيد كه حداقل مهارت‌هاي موردنياز براي يك كسب‌وكار را داشته باشيد، با كمي تلاش و پيگيري مي‌توانيد شغل جديدي پيدا كنيد. امروزه به‌شرط داشتن مهارت‌هاي موردنياز به كمك بنگاه‌ها و وب‌سايت‌هاي كاريابي مي‌توانيد در كوتاه‌ترين زمان ممكن شغل جديدي پيدا كنيد.

بدترين احتمال را در نظر بگيريد

يكي از تكنيك‌هايي كه مي‌توانيد از آن استفاده كنيد اين است كه در ذهن خود بدترين احتمال را در نظر بگيريد. بدترين اتفاقي كه ممكن است بيفتد اين است كه در مصاحبه رد شويد. حال از خودتان بپرسيد بعدازاين رد شدن چه اتفاقي براي من خواهد افتاد؟ قطعاً با اين شكست زندگي شما به پايان نخواهد رسيد. پس بهتر است به‌جاي ترسيدن دست به عمل بزنيد. زيرا همان‌طور كه مي‌بينيد دليل چنداني براي ترس وجود ندارد.

ترس از تغيير شغل و اهميت مشاوره

تغيير شغل به همان اندازه كه مي‌تواند براي شما مفيد باشد مي‌تواند مشكلاتي را به همراه داشته باشد. در حقيقت اين تغيير يكي از مهم‌ترين تصميمات در زندگي ماست. به همين خاطر بهتر است براي تغيير شغلتان كمي سنجيده‌تر عمل كنيد.

در چنين شرايطي بهتر است از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. مشاورين با بررسي شرايط به شما كمك مي‌كنند تا كم‌خطرترين تصميم را بگيريد. به‌علاوه آن‌ها مي‌توانند با بررسي ويژگي‌هاي شخصيتي و مهارت‌هاي شما دقيقاً مشخص كنند كه بهتر است به دنبال چه مشاغلي باشيد. درمان اعتمادبه‌نفس پايين، ترس از مصاحبه و موفقيت از ديگر اقداماتي است كه يك روان‌شناس انجام خواهد داد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ايجاد تغيير در شغل مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره آنلاين با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

براي رهايي ترس از تغيير شغل چه كاري بايد انجام دهيم؟

تغيير شغل به‌خودي‌خود يك امر چالش‌برانگيز است و اگر شرايط به‌صورت كامل مورد ارزيابي قرار نگيرد مي‌تواند پيامدهاي منفي با خود به همراه داشته باشد. براي اينكه بتوانيد بر ترس از تغيير شغل خود غلبه كنيد بهتر است آگاهي خود را از موقعيت شغلي جديدي كه مي‌خواهد وارد آن شويد بالا ببريد، تمام جوانب آن را بسنجيد و بعد تصميم بگيريد. همچنين كمك‌گرفتن از يك روان‌شناس صنعتي و سازماني و مشاور شغلي مي‌تواند بسيار كمك‌كننده باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از تغيير شغل

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/7/1  ] [ ۰۶ ] [ newmiind ] [ ]

تغيير شغل يكي از برنامه‌هايي است كه شايد خيلي از ما در سر داشته باشيم. دلايلي مثل علاقه نداشتن به كاري كه مي‌كنيم و يا نبود امكان پيشرفت از جمله مسائلي هستند كه ما را به سمت تغيير شغل سوق مي‌دهند. بااين‌حال اين موضوع خيلي هم ساده نيست. تغيير دادن كار مي‌تواند به همان اندازه كه شرايط مثبتي را در زندگي شما ايجاد مي‌كند مشكلاتي را نيز به همراه داشته باشد. براي مثال ممكن است در محيط جديد نتوانيد به‌راحتي با ديگران هماهنگ بشويد. يا حتي ممكن است براي مدتي بدون كار بمانيد. پس بهتر است قبل از اينكه تصميم‌تان راجع به تغيير شغل را عملي كنيد به‌خوبي راجع به آن فكر كنيد. كمك‌گرفتن از مشاور و به‌خصوص روان‌شناسان سازماني نيز مي‌تواند بسيار كمك‌كننده باشد. براي دريافت مشاوره شغلي كليك كنيد.

منبع: تغيير شغل

تغيير شغل

عوض كردن كار از آن دست تصميماتي است كه اگر به درستي انجام نشود، به راحتي مي‌تواند شما و ساير اعضاي خانواده تان را دچار دردسر كند. از سوي ديگر اگر در زمان درست و فرست مناسب اقدام به تغييرشغل كنيد، مي‌توانيد وضعيت زندگي تان را به طور چشم گيري تغيير دهيد. براي اين كار بايد بتوانيد زمان و روش درستي براي ايجاد تغييرات پيدا كنيد. در ادامه ابتدا دلايلي را ذكر كرده‌ايم كه نشان مي‌دهد بايد به دنبال تغيير شغل باشيد و سپس راهكارهايي براي جلوگيري از پشيماني و به دست آوردن مزاياي تغييرشغل شرح ارائه كرده‌ايم.

زمان تغيير شغل

تغيير شغل ايده‌اي است كه به هر دليلي ممكن است به سر شما بزند. هركدام از ما در زندگي شخصي‌مان دلايل خاصي براي اين كار داريم. بااين‌حال اگر دلايل زير را در شغل فعلي خودتان احساس مي‌كنيد مي‌توانيد كمي مطمئن‌تر باشيد كه تصميم‌تان اشتباه نيست. براي آشنايي با نحوه انتخاب شغل مناسب كليك كنيد.

درآمد پايين

اولين و مهم‌ترين نياز هركدام از ما درآمد است. در حقيقت كار مي‌كنيم تا براي تأمين نيازهايمان پول كافي داشته باشيم. اما بعضي مواقع شغل‌هايي كه انتخاب كرده‌ايم درآمد كافي ندارند. اين موضوع مي‌تواند تمامي بخش‌هاي ديگر زندگي شما را تحت‌تأثير خودش قرار بدهد. به همين خاطر اگر شغلي كه داريد و تلاشي كه مي‌كنيد با دستمزدي كه به دست مي‌آوريد همخواني ندارد بهتر است به فكر تغيير محيط كاري يا تغيير شغل خود باشيد.

نبود علاقه

علاقه نداشتن به كاري كه انجام مي‌دهيم مي‌تواند آن را بسيار طاقت‌فرسا كند. شما هر روز زمان زيادي را در محل كار خود مي‌گذرانيد. اگر قرار باشد به اين محيط و كاري كه انجام مي‌دهيد علاقه نداشته باشيد احتمالاً مشكلات بسياري مثل فرسودگي شغلي را تجربه خواهيد كرد. يا بدتر از آن شما بخشي از عمر خود را هدر داده‌ايد. در نتيجه بي‌علاقگي به شغلي كه داريد مي‌تواند دليل خوبي براي تغيير آن باشد.

نداشتن امكان پيشرفت

پيشرفت يكي از خواسته‌هاي همه انسان‌ها است. هيچ‌كس دوست ندارد در جايي كه هست براي هميشه باقي بماند. داشتن شغل يكي از راه‌هايي است كه شما را به پيشرفت مي‌رساند. علاوه بر اينكه مي‌توانيد در محيط كاري‌تان به‌صورت مستقيم پيشرفت كنيد، با كسب درآمد و به‌صورت غيرمستقيم نيز جنبه‌هاي مختلف زندگي‌تان را بهتر خواهيد كرد. اما بعضي از شغل‌ها اجازه اين پيشرفت را به شما نمي‌دهند. در حقيقت گاهي اوقات شما جايي گير كرده‌ايد كه امكان پيشرفت وجود ندارد. اين موضوع مي‌تواند يكي ديگر از دلايلي باشد كه شما را به سمت تغيير شغل مي‌كشاند.

شأن اجتماعي پايين

شأن اجتماعي پايين يكي ديگر از دلايلي است كه باعث تمايل به تغيير شغل مي‌شود. احترام يكي از نيازهاي اساسي براي هر انساني است. به همين خاطر اگر فردي در جايي قرار بگيرد كه احساس كند ديگران احترامي كه بايد را براي او قائل نيستند حق دارد كه به تغيير شرايط فكر كند.

نكاتي كه در تغيير شغل بايد به آن‌ها توجه كرد

تغيير شغل گاهي اوقات مي‌تواند زندگي شما را به سمت شرايط بهتر تغيير بدهد. بااين‌حال اگر به برخي نكات دقت نداشته باشيد احتمال اينكه درگير مشكلات بسياري بشويد نيز وجود دارد. به همين خاطر بهتر است مثل هر كار ديگري قبل از تصميم‌گيري براي تغيير شغل هم به‌خوبي فكر كنيد. پس به نكات زير توجه كنيد.

ناگهاني تصميم نگيريد

تصميم‌هاي ناگهاني بسياري از مواقع نتيجه خوبي ندارند. به همين خاطر بهتر است از آن‌ها دوري كنيد. پس عجله نكنيد، اگر به ذهن‌تان رسيده كه بهتر است شغلتان را تغيير بدهيد، درباره آن به‌خوبي فكر كنيد. جنبه‌هاي مختلف آن را بررسي كنيد و اگر واقعاً به اين نتيجه رسيديد كه اين كار به صلاح‌تان است آن را انجام بدهيد. يادتان باشد كه هميشه فرصت براي بيرون آمدن از شغل فعلي‌تان را داريد. پس بهتر است در انجام آن خيلي هم عجله نكنيد.

آيا شرايط بهتري در انتظارتان است؟

آينده‌بيني يكي از مهم‌ترين نكات در تغيير شغل است. به‌خوبي شغلي كه مي‌خواهيد برعهده بگيريد را بررسي كنيد. آيا وقتي وارد آن بشويد شرايط بهتري خواهيد داشت؟ اگر پاسخ شما به اين سؤال مثبت است مي‌توانيد به تغيير شغل كمي جدي‌تر فكر كنيد.

جنبه‌هاي مثبت و منفي را ارزيابي كنيد

زماني را با خودتان خلوت كنيد. تمامي جنبه‌هاي مثبت و منفي تغيير شغلي كه مي‌خواهيد بدهيد را روي يك برگه كاغذ بنويسيد. به هر گزينه از يك تا ده نمره‌اي بدهيد. سپس نمره‌هاي هر طرف را جمع بزنيد؛ و با خودتان به اين سؤال پاسخ دهيد كه آيا واقعاً جنبه‌هاي مثبت شغل جديد بيشتر از جنبه‌هاي منفي آن است؟

مهارت‌هايتان را در نظر بگيريد

يكي از مهم‌ترين مسائلي كه براي تغيير شغل بايد در نظر داشته باشيد مهارت‌هايتان هستند. اگر وارد شغلي بشويد كه در آن مهارت نداريد احتمالاً موفق نخواهيد شد. به‌علاوه شما شغل قبلي خود را نيز از دست داده‌ايد. بعضي از مشاغل نيز هستند كه شما در طول كار مي‌توانيد مهارت كسب كنيد. در اين صورت با خودتان به اين سؤال جواب بدهيد كه آيا واقعاً توانايي و استعداد يادگيري را داريد؟ آيا زمان كافي براي يادگيري داريد؟ در طول زمان آموزش منبع درآمد شما چه خواهد بود؟

آيا به شغل جديد علاقه داريد

پيش‌تر گفتيم كه علاقه يكي از مهم‌ترين ملاك‌ها براي انتخاب شغل است. پس اگر به دنبال تغيير كارتان هستيد بهتر است اين موضوع را در نظر داشته باشيد. آيا به كار جديد علاقه داريد يا فقط به دنبال مسائلي مثل درآمد بيشتر هستيد؟ يادتان باشد بي‌علاقگي به شغل جديد مي‌تواند دليلي براي آن باشد كه ديريازود بخواهيد اين شغل را نيز ترك كنيد.

هدف‌تان از تغيير شغل را مشخص كنيد

وقتي هدف ما از كاري معلوم نباشد ديريازود احساس پوچي مي‌كنيم. پس وقتي به تغيير شغل فكر مي‌كنيد قبل از هر چيز هدف‌تان از اين كار را مشخص كنيد. آيا به دنبال درآمد بيشتر هستيد؟ مي‌خواهيد زمان استراحت بيشتري داشته باشيد؟ يا اينكه به كار قبلي خود علاقه‌اي نداشته‌ايد؟ وقتي هدف شما از اين تغيير مشخص باشد راحت‌تر مي‌توانيد به دنبال شغل جديد بگرديد.

به دنبال بيشتر كردن مهارت‌هايتان باشيد

اگر به فكر عوض كردن كار تان هستيد بايد مهارت‌هايتان را هم بيشتر كنيد. يادتان باشد در دنياي امروزي دانش و مهارت حرف اول را مي‌زند. پس اگر مي‌خواهيد خودتان را به ديگران ثابت كنيد بايد اين توانايي‌ها را در خود بالا ببريد.

اگر نمي‌دانيد كه در شرايط فعلي چه اقدامي بايد براي تغييرات لازم انجام دهيد، حتما از خدمات مشاوره تلفني شغلي استفاده كنيد.

پشيماني از تغيير شغل و كمك‌ مشاور

تغيير دادن شغل موضوعي نيست كه به‌سادگي راجع به آن تصميم بگيريد و از كنارش عبور كنيد. تغيير دادن شغل به همان اندازه كه مي‌تواند تغييرات مثبتي در زندگي شما ايجاد كند مي‌تواند مشكلاتي را هم به دنبال داشته باشد. به همين خاطر يكي از راهكارهايي كه مي‌تواند تا حد زيادي به شما كمك كند خدمات مشاوره است. مشاورين با انجام تست‌ها و بررسي‌هاي مختلف به شما اين آگاهي را مي‌دهند كه در چه زمينه‌هايي مهارت داريد. و چطور مي‌توانيد موفق شويد. اين اطلاعات مي‌تواند تا حدودي از شكست خوردن شما در اين تغيير جلوگيري كند. براي انجام استعداديابي شغلي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه استعداديابي شغلي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره آنلاين با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

تغيير شغل مي‌تواند چه خطراتي داشته باشد؟

اگر به‌درستي راجع به اين تغيير فكر نكنيد درگير مشكلات بسياري مي‌شويد. براي مثال ممكن است قبل از اينكه شغل جديدي پيدا كنيد مدتي بيكار بمانيد؛ و يا احتمال دارد در شغل جديد درآمد پايين‌تر، بي‌علاقگي يا مشكلات ديگري را تجربه كنيد. به همين خاطر بهتر است قبل از تصميم‌گيري راجع به تمام ابعاد اين موضوع فكر كنيد.

تغيير شغل در چه سني بهتر است؟

به‌طوركلي هرچقدر سن شما پايين‌تر باشد براي تغيير كردن فرصت و انعطاف بيشتري داريد. اما اين به معناي آن نيست كه شما در سنين بالاتر نمي‌توانيد تغييري در زندگي خودتان ايجاد كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تغيير شغل

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/5/28  ] [ ۰۲ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 7
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب